En fråga till DIG! -Imorgon kommer ÄNTLIGEN Lilleman till mig <3

image

 

Hej! Vilken dag! PW med min Kalmar-fru, som avslutades på ett litet bageri vara ett stenkast ifrån nya lägenheten. Valnöts bröd, ägg, frukt och kvarg! För min del har det varit ett par veckor med oregelbunden kost, bra Mat, dålig mat… Varvat med oregelbundna tider undet flytt kaoset. -Det SKA jag vända Nu!

image

Pyssel i lägenheten, följt av en tripp in till stan, lunch shopping, överkast, glödlampor, och fika med Maggan, Hannah, och Sara 🙂

image

Nu sitter vi i soffan, tv saknas fortfarande… men tända ljus och tjejsnack är faktiskt underskattat 😉 Vi ska köra kl 04:30 imorgon, för att hinna ur stan INNAN rusningstrafik  och för att hinna till butiken, My’s Blommor i tid 🙂 Imorgon är ingen vanlig dag, imorgon ÄNTLIGEN kommer min älskade Lilleman hem <3 jag lipade som lilleskutt när jag sms kommunicerade med Lillemans pappa, och först då förstod att dom skulle vara iväg TVÅ veckor istället för en! Men han har haft det bra, och imorgon blir mammahjärtat helt igen 🙂

Nu behöver jag DIN hjälp! 

image

Jag la tidigare upp denna bilden från ett av mina Fönster. Handgjorda krukor från butiKen, en ljuslykta och porslins blommor. Då fullständigt bombarderades jag med frågor om dödskallen, nu gar jag lagt min Själ i att hitta en leverantör med liknande dödskallar, i flera modeller/ färger.. Så nu till frågan, tycker du att jag ska köpa in dessa till butiken? -Ja eller Nej?

Uppskattar ett ärligt svar, då jag måste beställa redan imorgon om jag ska köpa in dom 🙂

-Nu ska jag sova, och ta igen lite skönhetssömn ( på soffan… ) innan klockan ringer tiiiiidigt igen! Natti Natti! Kram /My Martens

11 Komentarer

  1. Hej fina My! Jag tycker du är beundransvärd som fixar allt själv en riktig Powergirl! Ang döskallarna så är det inte min stil alls men har du många kunder som du tror gillar dom är det väl trevligt att dom finns:-) Hoppas du får en super helg med Lilleman. STOR KRAM Helene

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...