image

 

Hej! Vilken dag! Bilade ner från Sigtuna, jobbat hela dagen, Wow vilken dag i butiken!

Sååååå mycket folk!

Nu afterwork med min Kalmar-fru, stenungsbakad pizza på Ernesto i Kalmar, mysigt! 🙂 OM man ska unna sig en pizza så är detta BÄSTA stället i stan!  Sen blir det hem till sängen, och ladda om inför morgondagen…. Hmm, knepigt  att komma “hem” till en tom lägenhet!

MEN först, en dessert Nutella paj med bär & glass! -all in ikväll ! 😉 

image

hörs imorgon! Kramar My 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (8)
 • emilia

  Varför vänder man kappan efter vinden?? Strunta i å lägga era komiform tips å era sluta äta godis idéer på bloggen å sedan bete er tvärtimot. Va seriös… För ihel-ete!!!

  • mammamy

   Nu Emilia så får du nog läsa något noggrannare vad jag skrivet om! Jag berättar öppet om min syn och mitt sätt att lägga upp min träning och kost! Jag tränar för att Må BRA! Jag tränar för att KUNNA äta… Det finns inte i min värld att 365 dagar om året leva på kyckling, kvarg och sallad! Jag vill ha en sund balans och ett sätt att behålla vikten kontrollerat och långsiktigt! DET är vad jag förespråkar! Om jag vill äta en pizza nån gång ibland så gör jag det med GOTT samvete!

   • Malinis

    Halleluja till det. Tack My för ett utav det bästa jag läst//på länge. Det sagt av en som kämpat med/mot anorexi i 25 år.

   • Laila

    Helt rätt My. du är jätteduktig som tränar å jobbar å står i som du gör!
    Du har aldrig talat om mat på det sättet så att man inte skall kunna äta pizza nån gång då och då.
    Bara talat om träning länkat till att må bra. Ingen bantningspropaganda i din blogg.
    Sen om du själv känner att du vill gå ner så är det väl helt okej.
    Vem vill inte det???
    Näh, fortsätt som du gör…

    KramKram

  • katja

   Herregud, en pizza är tillåtet!!

 • en som läser ofta

  My skit i alla dumma kommentarer du är bäst.
  Läser dig dagligen och älskar dig och din blogg

  • mammamy

   Tack 🙂 förtär mig inte på vissa människorna sätt att bara vilja trycka ner, kritisera, och tjafsa… Trist! Det konstiga är ju ändå att dom fortsätter att läsa?! Gillar man inte mig eller bloggen så är det ju vara att inte läsa! -suck! Hahaha! Jaja, blev iallfall väldigt glad för ditt meddelande 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *