cancerfonden, tillsammans mot cancer, tillsammans mot cancer galan, my martens, tilde de paula, kaspersen,

Hej Fina!

Jag måste vara säga WOW till cancerfondens nya rekord! Vilket resultat! Tack alla ni som bidrar, månadsgivare, rosa produkter osv! Jag är från hjärtat så glad och tacksam över detta!  Fler tankar efter gårdagens gala och bilder kommer sen. Inte ett öga var torrt under denna extremt känsloladdade gala! Sorg, glädje, hopp, förtvivlan, mod, rädsla…. Men framförallt hopp och en kämparglöd att tillsammans kämpa mot cancer! 

my martens, zetterberg couture, klänning zetterberg, rapunzel of sweden, rapunzel, cancerfonden, cancerfonden vimmel,

Min FANTASTISKA klänning kommer ifrån Zetterberg Couture Hår Rapunzel of sweden Foto Eero

 

Fler bilder kommer sen…  image

 

Nu ska jag åka till Ikea och köpa en garderob till Lillemans rum! Jag vill hinna få så mycket klart som möjligt innan han ska få komma upp hit. Vi har ju dubbla bostäder tills december… Från imorgon och till nästa vecka väntar intensiva dagar på My’s Blommor på Öland så idag måste jag få så mycket gjort som möjligt!

Kram på dig! /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (5)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *