image

Godmorgon!

Solen lyser över Kalmar/Öland och jag är FEBERFRI!

-Wiiiii! vilken underbar känsla!

OM det håller i sig, så är det jag som smyger igång på gymmet på måndag!

-så det så! 😉

Jag ska åka över med Lilleman och vovven Tezz till butiken en stund, sedan ska vi bara ta det lugnt. En promenad, film och kvalitetstid! 🙂

Dessa bilder är från 2013. Alltså JÖSSES vad tiden går fort! 

image

Önskar dig en skön lördag  <3

Kram /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (2)
  • Sandra

    Otroligt fina bilder 🙂 Jag har en fråga om din operation förresten. Jag är sugen på att göra den med men undrar hur det blir om man vill skaffa flera barn i framtiden ? hur blir det med ärret och så då ? Hoppas ni får en underbar Lördag 🙂 Kram!

    • mammamy

      hej Sandra! Det är någonting jag själv skulle kunna göra om sju dagar i veckan! Man kan absolut skaffa fler barn, men man “får” inte bli gravid inom 24månader efter…. så rekommendationen är att man ska undvika det =) -lycka till! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *