Besök hemma hos Tobbe Larsson, och alla underbara hästar <3

IMG_6700

Efter att Maggan har cirkulerat mitt ute i ingenstans, kört vilse och varit omgiven utav åkrar och öppna fält. Efter många svordomar och en gps som vid ett flertal tillfällen upprepat -”gör en utsväng” -”gör en utsväng” så kom vi tillslut fram hemma hos  Tobbe Larsson  på hans hästgård i Sjörup.

Vi började med att dricka kaffe innan vi lämnade huset för att gå ut i hagen. Jag har ju självklart inte delat med mig om HUR häst-rädd jag faktiskt är…. utan tänker helt dölja detta! hahaha

På bilden ovan ser ni en väldigt nervös My som efter många om och men vågar mig fram till Tobbes söta kamel Sven. IMG_6648

IMG_6656

Vi gick in i hagen omgiven utav unghästar som var väldigt nyfikna…. jag själv har inte suttit på en häst rygg sedan jag var ca 12år gammal och föll av när vi red ut i skogen strax utanför Vadstena. Jag har aldrig vågat upp sedan dess.

Jo föresten, under Ensam Mamma Söker inspelningen så hoppade jag upp på en Islandshäst med stukad fot och en tjej som ledde hästen plus kamera teamet runt mig, som självklart skyddade mig mot allt…. så det räknas knappt…

IMG_6689

 

IMG_6701

 

När jag klev in i hagen, på skakiga ben så är det precis som om det står ”häst-rädd” i pannan på mig. Då alla unghästar kommer mot mig, och jag bara tänker inombords, ingen panik! skrik inte! Spring inte! Ställ inte till med någon sen!  Men jag smiter snabbt upp och gömmer mig bakom Tobbes rygg.Magdalena beskriver nog detta på ett något mer ”saltat” sätt på hennes blogg dock 😉 Jag skulle kunna beskriva min känsla som lite utav en skräckblandad förtjusning. Maggans häst Goliat var verkligen såååå vacker!

När jag är påväg ut ifrån hagen så stirrar hon på mig, på ett riktigt obehagligt sätt. Så säger hon till mig (på ett sådär lagom galet sätt som bara hon kan uttrycka sig på) -My! Stå HELT stilla, rör dig inte! _FAN ta dig Maggan! jag höll ju på att dö!!!  Givetvis så ver det ingen stor farlig häst som precis tänkte äta upp mig bakom mig utan bara ett utav fröken Graafs sedevanliga prank!

Påtal om att vara häst rädd så måsta jag ge  Maggan cred! Jag följde henne under tiden som hon spelade in Stjärnornas hoppning. Från att vara extremt nervös utan något som helst självförtroende så klev hon ändå in i ett nästan fullsatt globen och hoppade igenom hela banan med en snygg hållning och en fantastisk fokusering. Väldigt imponerande!

Gå gärna in och kika på Tobbes hemsida, HÄR!

Jag hade massa fler underbara bilder på Tobbes alla fina hästar. Men datorn laggar så jag kan inte ladda upp fler just nu….

Hörs senare! Kramar / My Martens

 

 

 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...