Det ligger kärlek i luften <3

IMG_4705

 

Hej min Fina! Allt bra med dig? Hoppas det!

Idag har det varit ännu en grå och mulen dag med regn till och från. Jag tycker så synd om alla som har gått på semester och verkligen behöver  sol & värme! Kom igen nu väderguden sprid lite värme!!!!! Regn dans har man ju hört talas om, någon som kan stegen på en soldans? 😉 Tips mottages!

Ovan så ser ni en utav helgens alla brudbuketter som vi på My’s Blommor har fått äran att leverera. Visst är den vacker? Kombinationen utav syren och Hortensia är en perfektion! Denna skönhet har vårat nya stjärnskott i butiken, Evelina gjort! Snyggt jobbat! Det ligger verkligen kärlek i luften.

Romantik flödar, denna perioden är vi alltid fullbokade med brudbinderier på My’s Blommor.

Det är så fantastiskt roligt att få se alla nervösa, förväntansfulla kärlekspar komma in i butiken =)

Men en dag som denna när kyrka klockorna klingar runt om i landet så önskar man iallfall uppehåll och lite sol till att blivade brudpar, man tycker nästan lite synd om dom då det är 12 grader varmt och kallt som en höst dag =(

IMG_4684

Imorgon är sista dagen med 50% på ALLA utomhus växter! Så har du vägarna förbi Öland och våran butik så är det ett perfekt tillfälle att inhandla trädgårdsväxter!

Sista dagarna har bara gått i ett! Igår var jag så trött efter mina 12 timmar på jobbet och en allmänt tuff och intensiv vecka bakom mig att jag höll på att somna stående när jag klev innanför dörren. MEN jag hade ju lovat min Kalmar-fru Sara att följa med henne ner på stan och ta ett par glas vin och fira in hennes semester…. Sagt och gjort!

IMG_4724Gårdagens outfit bestod utav mina nya skor ifrån STYLELEVEL, stilettklackar som är höga men ändå sköna att gå i! I love that kombination! Tillsammans med en topp ifrån Valerie och en kjol ifrån Ivyreval. För att klicka hem skorna så klickar i HÄR <— <— <—  Jag & Sara hade en jätte mysig kväll. det är inte särskilt ofta som jag går ut här nere i Kalmar, så det var riktigt mysigt att ta en vin kväll just här hemma.

 

IMG_4711Fler bud som ska levereras. Denna veckan som jag nämnt innan har varit väldigt intensiv. Lååååånga arbetsdagar, kort om personal, en lagerrensning på det,  Jag känner att jag lever kan jag säga! Hehe! Men vet ni ibland när man är så där galet trött att man känner att man inte riktigt orkar mer. Då brukar jag tänka för mig själv hur tacksam jag ska vara som ändå har såhär mycket att göra! Jag menar, hellre att ha för mycket att göra än för lite. Jag hade nog blivit galen av att gå hemma och inte göra någonting! =)

Imorgon så ska jag starta tidigt i butiken för att sedan vid lunch lämna Öland och köra ner  mot skåne där jag ska möta upp min  kollega för att sedan samåka till Holland. Hmm, sist som vi körde bil fram och tillbaka så svor jag för mig själv att ALDRIG mer göra en sån ”idiot” resa. Men pga planeringen så får vi ta bilen ner denna gången också istället för att flyga från Köpenhamn. Men denna gången så slipper han iallfall att köra hela vägen, fröken Martens har ju fått tillbaka sitt körort 😉

Nu med risk för att låta som en pensionär så måste jag erkänna att jag trots att klockan bara är 21:00 ska gå och lägga mig, det väntas 12-15timmars bilresa imorgon, ett par dagars jobb i Amsterdam för att sedan köra tillbaka. När jag kommer hem så ska Ludvig komma hem till mig igen. Bästa känslan! Jag saknar min unge såååå otroligt mycket när det är pappa vecka! <3

Fortsatt trevlig helg! Hörs imorgon, då jag komer att uppdatera ifrån bilen 😉

Puss & Kram / My Martens

 

 

 

 

3 Komentarer

  1. Ååå villa fina orkidéer!!! Jag bara älskar dom och det är det enda jag har och kan ta hand om 😉 Brudbuketten va med jättefin och får mig att tänka tillbaks på vårt bröllop förra året❤️ Kör försiktigt idag!!!
    http://www.lotte4.blogspot com

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...