Förlåt förlåt förlåt! <3

 

IMG_4692

 

Bilden ovan är tagen för ca 3år sedan i Noordwijk i Holland. Jösses vad tiden går snabbt! #TBT

Hej min fina!

Förlåt mig för att jag inte har uppdaterat på ett par dagar.  Tiden har lixom bara rusat ifrån mig.

Som ni vet så kom jag hem efter att ha firat en fantastiskt underbar midsommar på Aspa herrgård. Jag avslutade dessa lediga dagar med att besöka min mor, dvs Ludvigs mormor, vilket var första gången på flera år, så det kändes speciellt på många sätt. Otroligt härligt att äntligen ses, för både mig, mamma och Ludvig.

Efter dessa dagar med ledighet, med lite för lite motion, lite för mycket vin, mat och vardags lyx så kände jag mig taggad att hem och träna på gymmet igen.

MEN vi har ju ”mid season sale” dvs LAGERRENSNING på My’s Blommor.

IMG_4684

 

 

50% PÅ ALLA utomhus blommor.

Fruktträd, bärbuskar, plamer, perenner, sommar blommor, prydnadsgräs, rhododendron, salix…. You name it!

Är det någon gång man ska passa på att fylla upp trädgården, krukorna eller terassen så är det nu!

En lagerrensning innebär mycket förberedelser. Tydliga skyltar, ommöblering omstrukturering vid kassa och framförallt GALET mycket folk! Denna veckan är vi ont om personal i butiken, så vi som jobbar just nu jobbar för två! Jag och mina kollegor har ändå lyckats att kommunicera och peppa varandra iallfall. Vi har riktigt roligt på jobbet 😉

Extremt bra jobbat tjejer!!!! Ni gör mig stolt!

Igår kväll  så gick jag ut för möta upp en vän och ta ett glas vin.Ett glas blev till flera glas….

Detta var inte planerat utan blev en spontan utgång. Mycket trevligt! Men jag anländer till butiken med en huvudvärk sedan igår (själv förvållat jag vet…) Som om det inte räcker med det så får jag en tandvärk from hell! satan i gatan vad ont det gör. en visdomstand som försöker att ta sig igenom via en annan tand! Jävla skit rent ut sagt! Ajajaj! Men jag ska operera bort den och får härda ut sålänge…

Med dunkande huvud, pulserande tand och kö genom hela butiken, med två personal ,kort så finns det ingen tid för gnäll och suck! Det är bara att hugga i och vara positiv ändå! =) Det stod hur mycket folk som helst utanför butiken vid öppning idag, extremt kul!

Lunchen fick ätas på stående fot, samtidigt som vi har sprungit fram och tillbaka för att hjälpa alla så gott vi har kunnat. Oavsett hur mycket stress det kan bli en dag som denna så lämnar man ändå butiken med ett leende på läpparna, sjukt roligt att se hur My’s Blommor blir totalt anstormat utav planterings sugna människor! Tack alla nya och gamla kunder för erat besök idag! Det värmer i mitt hjärta att höra era positiva åsikter om butiken, TACK <3

IMG_4648

 

Förutom helgens lagerrensning som kommer innebära 12 timmars pass och otroligt mycket jobb. så börjar vi närma oss bokslut. Extra mycket statestik och andra grejer att följa upp och hantera. Dessutom så står My’s Blommor inför en stor förändring! Jag kan knappt hålla mig för att inte redan berätta det för er nu. men jag lovar ni ska snart få reda på mitt nästa projekt 😉 hehe!

 

Jag måste be om hjälp! Jag själv letar efter en lägenhet i Stockholm. Centralt! Jag kan ta den omgående, jag kommer inte att köpa en egen lägenhet utan vill till att börja med hyra. Då jag vill se att pendlingen till butiken och min vardag kommer att fungera. Så ifall just DU har ett tips så maila mig gärna. Jag vill flytta upp till Stockholm helst igår 😉

 

Nu ska jag gå ut och ta mig en lång och efterlängtad PW!  Mitt dåliga samvete jagar mig för att min träning inte är på topp just nu. Men det är ingen ide att gnälla om det. Ibland så blir det ett par dagar som dessa då man prioriterar annat. Inget att hänga depp för, bara att ge sig på det igen! jag sover så sjukt mycket bättre om jag har tränat, dessutom så känner jag mig såååå mycket piggare också! Slut på lat dagar för min del 😉

Vi hörs imorgon! Puss

Ps det är inte bara jag som har Rea just nu, ni missar väl inte att underbara Stylelevel har sommar rea?

IMG_3804

 

Denna klänning är en utav många som jag har inhandlat där…. Gå in och kika på vad dom har rea på, klicka HÄR

IMG_0952

 

 

Klänning Religion säljes nu för 50%:

Denna lite vågade Religion klänning har jag köpt utav min Väninna Michela som även hon har sommar rea på sin webbshop, ni hittar den HÄR. Michela bloggar hon också, hon la precis upp massa härliga bilder från våran semester på Rhodos i påskas, ni hittar hennes blogg HÄR.

Puss igen 😉 /My Martens

 

2 Komentarer

  1. Hej!
    Vi odlar lite grönsaker här hemma. Bland annat tomat och chilli som vi har inne, tomaten har ej börjat blomma, den växer bara på höjden, och chilli plantans blad hänger hela tiden, trots att vi vattnar regelbundet. Har du nåt tips på hur vi kan göra för att dom ska ”ta sig”?

    Sen odlar vi även på balkongen, chilli och tomat, och där på tomatplantan har det kommit blommor och början till tomater, men bladen hänger även där, så det ser så tråkigt ut, hur kan vi göra för att det ska bli fina växter av dessa (vi har inga gröna fingrar nån av oss). Tacksam för hjälp..

    Kram

    Sandra

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...