En tur i skogen…. som ligger utanför dörren…. Vardagslyx!

Hej!

Började dagen med en mysig start på dagen med Lifesum gänget 💚 Det ska ni få i ett separat inlägg…. ☺️

Nu har jag precis kommit hem efter en lång eftermiddagspromenad med Svea i skogen….. Det är någonting med skogen och oss. Jag blir lugn, och harmonisk. Svea blir lyrisk och sprallig! Att ha skogen precis utanför dörren är vardagslyx! Att kunna lämna ”hemma kontoret” och få naturens lugn direkt☺️ utan trafik tar det ca 25 min till stan. Ca 10 min till Arlanda. 10 min till Sigtuna. Jag har verkligen hittat HEM 🏡

Nu har jag precis gjort nya program och några telemöten med online klienter 💪🏻💚💫 Dom är SÅ grymma!

Nu finns det 3-5 nya platser för online coachning …. Så om du vill komma igång med träning och kost efter semester så kan du skicka in en ansökan på HÄR 👈🏻

-Hur har du spenderat helgen?

Berätta om du vill ❤️

/ My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...