Hej!

Började dagen med en mysig start på dagen med Lifesum gänget 💚 Det ska ni få i ett separat inlägg…. ☺️

Nu har jag precis kommit hem efter en lång eftermiddagspromenad med Svea i skogen….. Det är någonting med skogen och oss. Jag blir lugn, och harmonisk. Svea blir lyrisk och sprallig! Att ha skogen precis utanför dörren är vardagslyx! Att kunna lämna ”hemma kontoret” och få naturens lugn direkt☺️ utan trafik tar det ca 25 min till stan. Ca 10 min till Arlanda. 10 min till Sigtuna. Jag har verkligen hittat HEM 🏡

Nu har jag precis gjort nya program och några telemöten med online klienter 💪🏻💚💫 Dom är SÅ grymma!

Nu finns det 3-5 nya platser för online coachning …. Så om du vill komma igång med träning och kost efter semester så kan du skicka in en ansökan på HÄR 👈🏻

-Hur har du spenderat helgen?

Berätta om du vill ❤️

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *