Då var vi inne på 2020 Såååå taggad på nytt år, nya möjligheter och allt som det innebär 😍

Hur firade du ditt nyår? Berätta gärna 🙏🏻

Jag och Jonas åkte ut till Anna & Roberto. Vi lagade mat, umgicks och spelade roliga sällskapsspel fram till klockan 03:30 😂✨🙌🏻❤️ En lugn, men toppen kul kväll med galet mycket skratt!

jag tog med mig Magnus nya alkoholfria mousserande vin Som ett komplement till det vin och den champagnen Jonas hade med sig 😜

Jag fortsätter min nyktra tillvaro, och har minst lika roligt ändå 😉 Anna också, då hon skulle hämta Vanessa på natten. Vanessa är hemma från Spanien, som vi längtat efter att få krama om henne 🥰 vi hävdar också att vi är minst lika roliga utan alkohol som med 🤣😂

Vi hade som sagt en lugn, och väldigt rolig kväll.

Ingen av oss orkade med en stor nyårsbaluns med fest, och stora folksamlingar…. Hösten har varit lång, påfrestande och mer än intensiv 😅 så detta kunde inte blivit bättre 🙏🏻❤️-Tack Anna, Roberto, Felicia , pojkvännen och Vanessa för en mysig afton ❤️

Sen åkte jag och Jonas in till stan, och somnade hemma med katterna… Vi har en mycket mindre säng här hemma än i Täby. I Täby är den 180cm, vanlig dubbelsäng. Här hemma, efter att Ludvig fått mitt sovrum, och jag fått ett annat rum. ( ska visa bilder hemifrån nästa vecka, om min kamera kommit tillbaka )

Den säng vi sover i nu är 120 cm 😎 mysigt säger jag…. Jonas suckar 😂

Stina och Sture reagerade inte alls på smällarna. Jag tror att en jordbävning hade gått obemärkt förbi Sture😂

Vi tog sovmorgon.

Men jag vaknade som vanligt föra dom andra, och studsade upp vid 09:00 och la mig på soffan, satte på en film och somnade lite till 😅

Sen såg vi en film till när Jonas vaknat. Det är Så sällan man är helt off, och tar med sig täcken ut i soffan och myser ner sig 🙏🏻

Det är verkligen skönt att ta en riktig slappar dag då och då. Det är en bisakerna jag ska bli bättre på 2020. Mer återhämtning mellan varven ☺️

MEN. I eftermiddags fick vi kavla upp ärmarna och hämta en skåpbil, som en god vän lånat ut. För …. idag körd vi större delar av allt ifrån träningsstudion👊🏻😅

Alltså det är ju sååå mycket mer grejer än jag tänkt mig 🤣

Men nu är vi igång, allt vi fick med oss idag är på plats i nya lokalen…. och i helgen ska några kära vänner hjälpa mig med det sista, som behöver monteras ner, flyttas och sedan monteras upp igen 👊🏻💪🏻

Alltså att flytta är en stooor del i mitt liv 😅

Nya studion…. och läget, känns bara SÅ bra!

Nu har jag köpt en egen lokal, där jag inom kort kommer att vara igång med min verksamhet igen.

Jag kommer presentera det närmare i ett separat inlägg… 😄

Så i helgen, då vet ni vad jag gör, fixat i nya studion igen 😉

Eftersom att jag och Jonas slitit med att bära, flytta, skriva osv… därför skämde jag bort Jonas med en spontan-dejt och hade turen att få mitt favorit bord på en liten italienare intill där jag bor ❤️

-På nyårsdagen äter jag pizza 🍕 det är sen gammalt 😉

Passar mig perfekt att avsluta denna dag med en pizza 😍 inom några dagars går jag på mitt nya kostschema, och snaaaart kickar jag igång min utmaning som du gärna får hänga på!

30 dagar sockerfritt! 😉 Ett perfekt sätt att kickstarta året. Peppa varandra och få mer energi, ökad medvetenhet, bättre balans och en hälsosammare vardag 💪🏻👊🏻

men du… nu ska vi se på film här hemma.

Så vi hörs imorgon igen! Kram kram.

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)
 • St

  Jag, tant nyfiken här, får man fråga varför du byter lokal?
  Sen hoppas jag du framför till Felicia att hon är så vacker. Till motsats från hennes Insta (som ju tidigare varit öppet, nån visat bilder för mig)
  På din bild är hon fantastiskt vacker

 • Jo

  Åh snälla fina my kan vi inte starta året med rabatt på träningskläder igen älskar dina inlägg med dessa. Stronger iciw o så gavelo 😍Både inläggen o du ger sådan inspiration. Hakar gärna på de sockerfria o hoppas på online tjänst ! Du är verkligen bäst !
  Härligt att se dig o Jonas så fina o kära😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *