67EDD122-E87D-4FE0-83AB-5802C863CFD2

Heeeej!

Alltså förlåt för min minimala närvaro! 

Jag är i slutfasen med studion nu, liiite mycket med allt. Men ändå positiva känslor,  Igår kom en mindre leverans, och idag kommer min stora Smith maskin😅

Däremellan försöker jag vara mamma, njuta av sommarlovet och hålla en skön balans.

Mycket spännande är på G. Jag rekryterat folk som ska ingå i ”mitt” team. Kollegor i Wellness branschen som kommer samarbete med på olika sätt. Sen är det ju mindre roliga saker, som ska fixas. Som är mer än nödvändiga dock😅

Jag  kikar just ni på olika bokningssystem, betalsystem osv. Digitala scheman för kommande klasser osv. Som sagt, liiite mycket nu!  

Sen undrar jag ärligt talat vart sommaren tagit vägen? 

7DF3B634-378E-4486-B79A-922A5FCF561A

Just nu… på Bobbys Hårstudio och väntar på Tilda ❤️

Egentid en stund, medan Ludvig är med Jonas…. Sen till studion för sista ”stora” monteringen… 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (27)
 • Pretty Home Blog - INREDNINGS- & LIVSSTILSBLOGG

  Stort lycka till med din nya satsning My. Det kommer gå superbra det är jag helt övertygad om med ditt driv!!
  //Berith

 • eva

  Lycka till med din studio. Var glad jag blir när du säger att Ludvig är med Jonas.
  Skönt att dom kan behålla det fina som dom skapat. Du ska se att det löser sig i det långa loppet med Jonas.

 • Marita

  Lycka till My ser jättefint ut

 • Charlotte

  Jösses vad tjusig salong Bobby har!! Ska bli spännande att få se din kommande träningsstudio. Fortsatt lycka till🌸

  På tal om vad sommaren tog vägen så är den på halländska västkusten iaf 😎😉

 • Ulla-Karin

  Lycka till med ditt projekt fina söta goa Mysan! ❤❤❤

 • St

  Om man jämför med sommaren ifjol ? ( och de som gillade den) så är det väl inte så mycket till sommar nu kanske.
  Men solen är verkligen varm NÄR den är framme och det har ju inte gott halva sommaren än.
  Så än finns chans till sol och bad.

 • Jessica

  Hej My,
  Jag undrar när nästa rabatt kommer för Bobbys superhair? Brukar alltid ta dom men mina har varit slut nu några veckor under semestern.. Ha en fin sommar o hoppas värmen kommer tillbaka ☀️🌸

 • Eva

  Ett stort Lycka Till med din studio o allt vad du tar dig för🦋 Det är du verkligen värd My💞

 • Bärt

  Är även vanliga män(niskor) välkomna till ditt gym? Vi som inte tillhör kändis-eliten och inte redan är vältränade och smala? Jag är en 55årig knubbig renhållnings arbetare som tycker ditt gym ser coolt ut men vet inte om jag skulle platsa bland trendnissarna. Skäms ibland för min kropp och jag fattar att alla som är på ditt gym är snygga och väl polerade.

  • Charlotte

   Har ni sett bilder på gymmet my ordnar med? Någon Marita skrev oxå att det var ” fint” att se? Jag har inte sett nånting alls ? Vill oxå SE😃

  • My

   ??? Det är inget öppet gym. Det är för pt klienter, hos mig och mina kollegor. Samt bootcamp och klasser. Bokningen gör man själv, vet inte vart du sett några ”trendnissar” 😅

   Hela poängen med en liten studio är att kunna erbjuda det mindre, och mer privata gymmet. Utan en massa folk….. så, ja, all är välkomna! Den där osäkerheten du känner är väldigt vanlig…. men den brukar vi få bukt på ganska snabbt. Gymmet/studion går man till för sin egen skull… ”alla andra” struntar man i ☺️

 • Bärt

  ….vill inte bli tittad snett på. Vill inte bli till åtlöje…

  • Charlotte

   Bli till åtlöje? Kan inte låta bli att faktiskt bli lite förbannad. Vad är det för självkänsla du har? Va dig själv och lev för den du är. Sluta att jämföra dig med andra!

   Jäkla konstigt vad denna fina sida som jag iaf tyckt börjar bli kropps fixerade på alla möjliga plan. Du my vill väl rikta dig till folk i allmänhet att börja träna och INTE till vad folk vad de tror att Sk ” kändisar” som redan är trimmade ska konkurera ut dig😂😂

   • Bärt

    Kan man rå för dålig självkänsla? Blir inte bättre med ditt “ryck upp dig-snack”. Vill träna på ett mångfaldigt gym där personer som är feta som mig också får finnas. Inte endast snygga tajta människor som tränar för att bibehålla sin snygga trimmade kropp. Jag vill träna för viktnedgång och hälsa. Sänka blodtryck. Ursäkta att jag vill fråga innan jag köper gym-kort 😪

    • Carina S

     Förstår dig till 100%,klart man vill höra sig för,och väldigt tråkigt att få negativ respons på en alldeles vanlig fundering.Hoppas att du kan skaka av dig den kommentaren,om det vore så enkelt att ”bara rycka upp sig”, skulle det ju vara bra,men så fungerar det absolut inte.Önskar dig Bärt en fin sommar, hoppas du får ett positivt(i dina ögon) svar från My, så du känner dig varmt välkommen att börja träna på hennes nya gym.Kram😀

    • Charlotte

     Bärt, det var absolut inte min mening att vara spydig och oförstående. Jag fattar mycket väl ditt dilemma som delas med många, inkl mig. MEN jag har bytt strategi och blivit lite mer ”hård” och istället för att prata om min mindre bra självkänsla till folk s ändå inte bryr sig på ”riktigt” så säger jag högt till mig själv att – Vafan, sluta hålla på och älta detta och bara ge dig ut och stå på dig och bara TA plats. Försöka ta bort sådana där trista tankar om mig .

     Jag tänkte kanske att det skulle slå igenom hos dug med men jag var korttänkt. Förlåt mig och lycka till med gym o annat💕

     • Carina S

      Fint gjort av dig att ge en förklaring tycker jag😀 Lycka till , och vi alla borde tänka lite snällare tankar om oss själva! Ha en fin sommar🌞

     • Bärt

      Tack Charlotte. Förstår nu att du menade väl. Du är snäll ❤

 • Lotta

  Fin sommar för alla dom som lider av klimatångest

 • Emma

  Kul att se dig idag!
  Lycka till med allt nu så ses vi säkert snart igen!
  Om inte annat på sommarkrysset hoppas jag ❤️

 • Charlotte

  Glad du ville ta emot min ursäkt, det finns än hopp för människan. Kram på dig❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *